Туреччина

Туреччина - це країна теплого ласкавого моря і чистого гірського повітря!  Дивовижна і неповторна ... Країна могутніх стародавніх цивілізацій, які залишили нам не тільки ласкаве море, гірські вершини і чудовий м'який клімат, але і така кількість історичних пам'яток, що навіть не снилося більшості європейських країн!

Для екскурсійних турів по країні - сезон триває цілий рік!  Якщо ви хочете познайомитися з головними пам'ятками цієї країни, то першим ділом відправляйтеся до Стамбула (колишній Константинопiль) - найбільше місто Туреччини, розташоване в південній частині Босфору і бухти Золотого Рогу (Мармуровим морем).  Наші менеджери допоможуть скласти ідеальну подорож для Вас!

Туреччина - це країна чотирьох морів: південний берег омивається Середземним морем (Анталія, Каш, Мармарис), західні береги омиваються водами Егейського моря (Бодрум, Кушадаси, Ізмір), північний берег - Чорним морем, а північний захід - Мармуровим морем.  Сезон на пляжному узбережжі триває з серпня по жовтень.

Наші фахівці допоможуть Вам підібрати найбільш відповідний варіант розміщення в залежності від Ваших переваг і обраного часу!

Також не варто забувати, що Туреччина - це і гірськолижна країна!

Зимовий сезон на курортах починається на початку грудня і закінчується в березні.

Тут знаходиться один з найбільших гірськолижних курортів - Улудаг!  Найвища точка гори складає 2547м.  Товщина снігового покрову становить 3 метри.  Улудаг відмінно підходить як для сімейного відпочинку, так і для гірськолижників аматорів м'яких спокійних спусків.

Цей гірськолижний курорт Туреччини має величезну кількість плюсів:

  • чудові зимові пейзажі,
  • мінеральні джерела (які можна пити прямо з-під крана в готелі),
  • жваве нічне життя.

Великий вибір розваг на будь-який смак