Домінікана

Домінікана - райський острів, що знаходиться в центральній Америці і займає більшу частину острова Гаїті.  Це острів в гряді Великих Антильських островів, і це другий за величиною острів після Куби.

 «Це найпрекрасніша земля, яку бачили очі людські» - сказав Колумб, коли висадився на береги цього мальовничого острова!  Білосніжні піщані пляжі, блакитна вода, королівські пальми, мангрові ліси, величні водоспади, коралові рифи, різноманітність флори і фауни все це немов створено для райського відпочинку!

Санто-Домінго - домініканська столиця, любителям історії обов'язково потрібно відвідати цей чудовий місто.  Його стара частина добре збереглася і виглядає так, ніби їй досі править син знаменитого мореплавця Дієго Колумб.

Домінікана - це запальні ритми меренге і сальса, теплий бриз з океану, смак Куба Лібра і ванільних сигар на губах.  А завжди усміхнені і співаючі темношкірі люди назавжди залишаться в пам'яті приємним спогадом!

Безтурботний, але змістовний відпочинок на тлі приголомшливої ​​тропічної природи - так однією фразою можна описати курорти Домінікани.