ОАЕ

Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) - держава на Аравійському півострові, що складається з семи еміратів, що омивається Перською затокою.

ОАЕ - країна майбутнього!  Тут розкішні сучасні мегаполіси підносяться поруч з древніми руїнами, які дбайливо охороняються державою і народом.  Тут Ви будете постійно дивуватися і вражатися.  Все найсучасніше, найнеймовірніше Ви знайдете в цій країні: найвищий хмарочос, найрозкішніший готель, найновіше метро, ​​найкрасивіші співаючі фонтани.

Клімат

В ОАЕ не буває поганої погоди і низького сезону - тут всі умови для незабутнього відпочинку!

Влітку температура може підніматися до 45-49 градусів, а температура води в Перській затоці близько + 30 ° С.  Зима в Еміратах тепла і сонячна, нагадує наше літо (близько 26 ° С), тільки от по ночах буває досить прохолодно (температура повітря може опуститися до 15 градусів).  Кращий час для відвідування Еміратів - з жовтня по травень.

Курорти

Абу-Дабі - найбільший емірат в ОАЕ і столиця країни.  Пляжі Абу-Дабі порадують бувалого мандрівника.  Головною визначною пам'яткою емірату вважається мечеть шейха Зайеда (третя за величиною в світі і єдина мечеть в столиці для людей будь-якого віросповідання).

Дубай - самий населений емірат в ОАЕ і найпопулярніший у туристів.  Саме хмарочоси міста Дубай стали символом країни.

 «Буржд Халіфа» - є знаменитої пам'яткою Дубая, це найбільший висотний хмарочос в світі!  Дивовижне шоу -танці фонтани також знаходяться саме в Дубай.

Шарджа - самий консервативний емірат через повну заборону алкоголю, найкультурніший в Аравії через велику кількість всіляких музеїв!

Фуджейра - курорт який знаходиться на березі Індійського океану іпідійде для людей, які прагнуть до спокою і самоти з природою.

Саме в Фуджейрі знаходиться найдавніша мечеть в ОАЕ - Аль Бідія.  Вона побудована ще в 1446 році через цегли і грунту.

Рас Аль Хайма - емірат, не тільки пляжний, а й цілющий курорт, на території якого знаходяться гарячі джерела.  Справжньою пригодою, особливо для сімей з маленькими дітьми, стане відвідування місцевого аква-парку "Ice land", який є найбільшим аквапарком в ОAЕ.

Аджман - найменший емірат, який тільки почав розвиватися як туристичний містечко.  Довга лінія піщаного пляжу, торгові центри та близькість до Дубай.

Умм Аль-Кувейн - віддалений емірат, розташований на невеликому півострові в Перській затоці в 50-ти км від Дубая.  З розваг можна відзначити кращу в країні школу верхової їзди, верблюжі перегони, можливість помилуватися різноманітними видами птахів під час поїздки на острів Аль-Шарьях.