Таїланд

Таїланд - не тільки приголомшлива уяву природа (першокласні пляжі, м'який клімат, велика кількість дарів моря і тропічних фруктів), а також багата культурна спадщина, мистецтво і архітектура!

Клімат

У Таїланді розрізняють три погодних сезону:

  • жаркий сезон (березень-травень), середня температура від 28 до 38 градусів
  • дощовий сезон (червень-жовтень), середня температура від 28 до 32 градусів
  • сухий сезон (листопад-лютий), середня температура від 26 до 32 градусів.  Найкомфортніше сезон для відпочинку!

Курорти

Паттайя (Pattaya) - курорт, який розташований на узбережжі Південно-Китайського моря, в Сіамській затоці.  Пляжі тут вважаються не найкращими в країні, але це самий «веселий» курорт Таїланду.  Тут знаходиться головна вулиця (що йде уздовж моря) - Джомтьєн з величезною кількістю ресторанів, барів, розважальних закладів та променадом.

Самуї (Samui) - острів в Південно-Китайському морі.  Тут збереглася первозданна природа, море кристально чисте, а пісок дивовижних відтінків!  Цей курорт підійде для спокійного відпочинку і для відпочинку з дітьми!

Ко Чанг (Koh Chang) - острів на східному узбережжі Тихого океану, справжній рай для тих, хто по-справжньому захоплюється дикою природою.  Також він відноситься до національного морського заповідника Му Ко Чанг.  Тут знаходиться безліч різних парків, ретельно охороняються державою.

о.  Пхукет (Phuket) - один з найпопулярніших курортів Андаманського узбережжя.  Тут найкращий пляжний відпочинок, відмінні місця для заняття дайвінгом, багато різноманітних пам'яток і зачаровують екскурсій.  На острові Пхукет життя б'є ключем цілодобово.  Найактивніше місце на Пхукеті - Патонг Біч!  Можна навіть сказати, що днем ​​воно менш насичене подіями, ніж у вечірні та нічні години.  Для більшості туристів пляжі і басейни - це місце релаксації, де можна прийти в себе після бурхливих нічних вечірок.

Као Лак (Khao Lak) - курорт, який вважається найбільш підходящим для сімейного відпочинку з дітьми.  Білосніжні пляжі, джунглі, безліч СПА-салонів і йога-студій!

Крабі (Crabi), Пхі-Пхі (Koh Phi Phi) - острова з природою приголомшливої ​​краси - місце тяжіння для дайверів і «кіношників» (епізоди «Аватара» і стрічка «Пляж»).

Бангкок (Bangkok) - динамічна і дивовижна столиця!  Час, проведений в цьому місті, залишить незабутнє враження від азіатського колориту.  Тут можна відвідати храм Смарагдового Будди і Королівський палац, зробити прогулянку по річці Чао Прая, яка протікає через все місто.