Мальдіви

Мальдіви - це острівна держава в Індійському океані.  1192 острова з архіпелагу Мальдівського з радістю приймуть Вас в свої обійми.  Цей унікальний у всіх сенсах курорт знаходиться практично на самому екваторі, що забезпечує жаркий клімат круглий рік.

Мальдіви - це воістину райський куточок нашої планети.

Кожен острів несхожий на свого побратима, але всю цю землю оточують буйна рослинність і стрункі пальми, блакитне небо і ласкаве сонце круглий рік.  На островах знаходяться тільки готелі і пляжі, для туристів тут створені ідеальні умови для відпочинку.

Столиця Мальдівської республіки - Мале (стоїть на одному острові, міський аеропорт знаходиться на іншому).  Це одна з найменших столиць світу - її площа становить всього 1,8 кв.км.  Тут немає ні автобусів, ні прокату автомобілів, та це й не потрібно.  Весь острів можна обійти за півгодини.  Правда на острові існує таксі.  Ціна фіксована, незалежно від тривалості поїздки.  Вночі вона зростає.  Тут практично немає розваг, типових для курортних міст.  Головна розвага - це прогулянка по колоритним вуличками містечка, уздовж морського порту, по набережній або в парку.

Одне з найбільш приголомшливих розваг на островах - дайвінг!  Незліченні зграйки різнокольорових риб, блискучі морські зірки, цікаві водорості і, звичайно ж, знамениті на весь світ коралові рифи.  Тут сподобається занурюватися, як досвідченим професіоналам, так і новачкам.

Для любителів серфінгу і віндсерфінгу спеціально обладнані кілька островів, де любителі вітру і хвилі можуть вдосталь насолодитися океаном!

Тиша, самота, приємний вечір з келихом шампанського під розслаблюючі звуки музики або шум океанської хвилі, романтичну вечерю при свічках - істинно мальдівський стиль відпочинку.